Ενοικίαση αυτοκινήτων και scooter στην Πάτμο.

Άριστη εξυπηρέτηση

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης όσο βρίσκεστε στο νησί μας. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκούτερ στην Πάτμο. Θέλουμε να κάνουμε τη μεταφορά σας όσο πιο εύκολη και ασφαλή γίνεται.
Επιλέξτε μας για την ενοικίαση του αυτοκινήτου ή του scooter σας στην Πάτμο και θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Υψηλής ποιότητας και μεγάλη επιλογή οχημάτων για τις μετακινήσεις σας

Προσπαθούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, νέα οχήματα, άριστα συντηρημένα, σε λογικές τιμές. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από ποιοτικά σκούτερ, τετράτροχα και αυτοκίνητα προς ενοικίαση για κάθε ανάγκη και ειδική περίσταση.

Δωρεάν υπηρεσίες

Σας προσφέρουμε δωρεάν κράνη για τον οδηγό και τον συνοδηγό από μια μεγάλη ποικιλία κρανών υψηλής ποιότητας.

Εξαιρετική τοποθεσία, πολύ εύκολη πρόσβαση

Έχουμε δύο μαγαζιά σε κεντρικά σημεία της Πάτμου, οπότε το να μας βρείτε είναι το πιο εύκολο κομμάτι της οργάνωσης των διακοπών σας. Είμαστε στο λιμάνι με ένα μεγάλο κατάστημα ακριβώς εκεί που σας αφήνει το πλοίο. Έχουμε επίσης ένα άλλο μεγάλο κατάστημα κοντά στη κεντρική πλατεία Σκάλας (λιμάνι και πρωτεύουσα της Πάτμου).

Λογικές τιμές, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες & εκπτώσεις

Προσφέρουμε μόνο υψηλής ποιότητας, τελευταίας γενιάς μοντέλα και πλήρως συντηρημένα σκούτερ και αυτοκίνητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Πάτμο.
Ο στόλος μας μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα από 200 άτομα.

Κράτηση χωρίς προκαταβολή

Η κράτηση και ενοικίαση από εμάς είναι τόσο εύκολη όσο ένα τηλεφώνημα ή ένα email, χωρίς προκαταβολή, χωρίς πιστωτική κάρτα. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας πόσα αυτοκίνητα/μηχανές χρειάζεστε, μοντέλα, τυχόν επιπλέον ανάγκες, το μέρος και τον χρόνο που θέλετε να παραλάβετε. Το αυτοκίνητο/μηχανή σας θα σας περιμένει.

Σας έχουμε καλυμμένους

Όλα τα μεταφορικά μας είναι ασφαλισμένα για οποιαδήποτε ζημιά προς τρίτους.
Για τα αυτοκίνητά μας σας προτείνουμε να επιλέξετε την μεικτή ασφάλιση με μικρό επιπλέον κόστος.
Για οποιαδήποτε απορία σας θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Tags: patmos car rent, patmos cars, ενοικίαση αυτοκινήτου Πάτμος, Πάτμος αυτοκίνητα για ενοικίαση, Πάτμος τιμές αυτοκινήτων, Πάτμος σκούτερ, ενοικίαση σκούτερ στην Πάτμο, Πάτμος scooter, ενοικιαζόμενα στην Πάτμο